2012. június 30., szombat

Sej-haj fonóba... jöhettek egy hétig

Ilyen még nem volt mostanában, hogy a hónap első és utolsó napja között ne szülessen bejegyzés. Pedig voltam a Napfényes Fesztiválon, múlt hétvégén a Soproni Tündérfesztiválon, nagy örömömre Elinor is meglátogatott. (Közben évvége négy gyerekkel, az sem könnyű menet.)
Sok minden készült, sok minden el is kelt anélkül, hogy fotó készült volna, de hát nagy rohanásban voltam.Legutóbb írtam, hogy Lőrincz Péter szövőszék-készítő mester itt lesz Csillaghegyen három hétig, illetve ha ő végig személyesen nem is, de szövőszékei Csapó Angéla vezetésével munkába állnak most hétfőtől.

És igen, lesz Fonóka-tábor is egy héten keresztül,  ma délelőtt hárult el az egyik utolsó akadály (amellett, hogy évi rendes nyári torokgyulladásomon még alig vagyok túl), két gyerek ma soproni nagymamához el, egy jön, de holnap továbbmegy, egy marad, de az jön velem.

Szóval a jövő héten folyamatosan lehet jönni fonni is.
Részletek: itt

(Friss fejlemény hajnali 1 órakor: egy gyerek sírva vissza Volt Fesztiválon fellépő apával, mert hiányzik az anyukája, egy gyerek sírva ott, mert hiányzik a testvére. Mama altat, apa hoz, anya tépelődik. Jajjaj munkába visszatérés...) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...