2012. február 23., csütörtök

Új vendég a Fonókában. ALPAKA

...És egyben időpontváltozás, illetve csak annyi, hogy a jövő heti, február 27-i hétfőn a szövés helyett kivételesen ismét a fonásé a terep. Ugyanis Demjén Cecília személyében ismét vendég érkezik a műhelybe.

Milyen érdekes, Fülöpné Erzsike, épp a napokban közzétett bejegyzésében mutatta új, gyönyörű, 100% alpakafonalból készült stóláját, és idézett egy rövid részt Az első magyar minőségi alpakatenyészet honlapjáról. Örömmel jelenthetem, hogy Cecília (aki a amúgy férjével és gyermekeivel Hollandiában él, de a farm családi vállalkozásként itthon, a Győr-Sopron megyei Jobaházán működik), eljön hozzánk, hogy bemutassa nekünk munkáját és az alpakát.



Hoz saját gyönyörű gyapjakat (különböző árban és minőségben), és mivel vállalkozásuk keretében a gyapjú feldolgozásához alkalmas eszközöket is forgalmaznak, bemutatja a Louet cég minőségi termékeit is.

És végre, ha használtan is, de lesz a Fonókának saját kártolódobja. Bárki jöhet ezek után akár saját gyapjait megkártolni, színes elképzeléseit megvalósítani.

Szeretettel várunk tehát minden érdeklődőt, aki szereti a minőségi gyapjakat, érdeklődik egy különleges vállalkozás iránt, és akinek fontos, hogy itthon hazai alapanyagból dolgozzon.

További időpontok és információ itt.

7 megjegyzés:

  1. "Hej! ha én is, én is köztetek mehetnék,.."

    VálaszTörlés
  2. :-) Én már vásároltam tőlük. CSodásan puha, csak várom, hogy legyen rokkám amin megfonom. Biztosan ügyetlen vagyok, de orsón nekem nehéz fonni ezt a gyapjút.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már akartam is kérdezni, mert Cili, mikor megtudta, hogy soproni vagyok, rögtön mondta, hogy egy kedves soproni hölgy vásárolt már náluk. Gondoltam, hogy csak Te lehetsz.
      (Március 10. Liszt: Egészség-nap. Jössz?)

      Törlés
  3. Csak tegnap találtam rátok és olyan izgatott lettem, hogy ilyen (fonás, gyapjúfeldolgozás) Magyarországon elérhető közelségben van! Úgy szeretnék eljutni hozzátok, 3-ra viszem falmászás-edzésre a fiamat, de fél 4 körül oda tudnék érni, így is mehetek? Lehet ott parkolni, ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szandrah, örülök, várunk szeretettel. Nem baj, ha késel. És lehet parkolni is.

      Törlés
    2. Köszönöm a szíves invitálást, akkor remélem, találkozunk!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...